مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از طریق اینستاگرام و تلگرام

با سلام. من به یه خانمی پیام دادم (صیغه یاب) بودن 7 میلیون براشون واریز کردم
اما بعد واریز جواب منو نمیدن
شماره کارتشونو دارم
شماره تماسشونم دارم که فعاله
الان برای پیگیری باید به کجا مراجعه کنم و راه حلش چیه. ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما ابتدا به پلیس فتا مراجعه نمایید و بعد شکوائیه کلاهبرداری مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است
...
و اما :
1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام درود هم میتوانید شکایت کیفری مطرح وهم حقوقی اقدام نماید بهتر است از مشاوره تلفنی استفاده نماید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به دادسرای عمومی و انقلاب محل سکونت خود شکایت تقدیم نمایید. از طریق دفاتر خدمات قضایی

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

از این موارد فراوان است شکایت کنید تا رسیدگی شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام شکایت کنید ولی شما را بعید است به نتیجه برساند ایشان عامدانه این کار را کرده اند و قطعا متواری هستند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در ابتدا به پلیس فتا موضوع را اطلاع داده و سپس از ایشان اقدام به شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید.
یا دادخواست مطالبه وجه بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به عنوان کلاهبرداری اینترنتی قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

دادخواست مطالبه وجه بدید البته میتونید با عنوان کلاهبرداری هم از ایشون شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا از طریق پلیس فتا اطلاعات ان را ثبت کنید و سپس تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام متاسفانه این موارد زیاد پیش می‌آید و هموطنان گرامی به هشدارهای پلیس محترم فتا توجهی نمی‌کند شما می‌بایست فورا به پلیس محترم فتا مراجعه نمایید و شکایت کنید