مشاوره حقوقی رایگان - اخاذی به عنوان صیغه

شماره یه خانم جهت صیغه شرعی رو گرفتم زنگ زدم گفت بیا کوچه فلان رفتم اونجا زنگ زدم گفت مبلغ 250 هزارتومان جهت رابطه واریز کن واریز کردم شماره یه دختر دیگه رو داد به اون زنگ زدم گفت امنیتت رو تکمیل کن دوباره به اولی زنگ زدم گفت اولش 900 بزن زدم بعد گفت 1 میلیون هم بزن بازم زدم بعد گفت ناقصه تکمیل کن من زدم جمعشا 3 میلیون امنیت و 250 حق رابطه شد بعد اینا دوباره گفت 3 میلیون تومان هم حق چیزی دیگه هست دیگه من گفتم نمیخوام پولم رو برگردون اولش گفت دوساعت دیگه میدم بعدا گفت نمیدم حالا من موندم چکار کنم آیا میشه شکایت کرد ؟ بعدش من مجرم شناخته میشم ؟ بعد اگه شکایت کنم عنوان شکایت چیه ؟

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام بله به عنوان اخاذی میتوانید شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما شما باید شکایت کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را مطرح نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله حتما شما باید شکایت کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را مطرح نمایید.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. میتوانید شکایت کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع مطرح کنید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید تحت عنوان کلاهبرداری و تحصيل مال نامشروع از آن اشخاص که پول به حسابشان ریخته اید شکایت کنید. پیامک هایی که به شما داده اند با گرفتن اسکرین شات ارائه بدهی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله حتما شما باید شکایت کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را مطرح نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید تحت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال ازطریق نامشروع شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تحت عنوان تحصیل مال نامشروع و کلاهبرداری شکایت نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تحت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع شکایت فرمایید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تحت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع شکایت فرمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید تحت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع اقدام به شکایت کنید