مشاوره حقوقی رایگان - حادثه کاری

سلام خسته نباشید
من در 1402,6,2با دستگاه برش دستمو بریدم و چهار انگشت من درگیر صدمه شد انگشت حلقه قطع شده انگشت شست نصف شده و دو انگشت اول من از کار افتاده و کار نمیکنه
طبق تحقیق من بیشتر یه ملیارد باید به من برسه ولی توی گوگل سرچ میکنم میزنه دیه کامل 450ملیون هست یکی از اشناهامون یه سانت پاش کوتاه شده 670ملیون گرفته است حق من بیشتر است یا خیر؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

پزشکی قانونی درصد دیه را با معاینه دقیق تعیین‌می کند و اجرای احکام‌ محاسبه می نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعیین میزان دیه توسط پزشکی قانونی صورت می‌گیرد.

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام اون با مورد شما تفاوت داره دیه میتونه بیشتر از ی دیه کامل هم شود ببینید پزشکی قانونی چقدر محاسبه میکند

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

با سلام با توجه به سانحه رخ داده میزان خسارت بستگی به نظریه کارشناس و بیمه ،تعیین قصور و ... داره .البته الان دیه کامل بیشتر از مبلغ یاد شده است....

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

پزشکی قانونی میزان جراحات ودیه رابامعاینه کامل شما تعیین خواهد کرد و مطلب تخصصی است