مشاوره حقوقی رایگان - برد موبایل سرقتی برای تعمیر

سلام . یه برد برای تعمیر اومد که درست کنیم. واین که بعد از درست کردن سیم کارت انداختیم که ببینیم کار می‌کنه یا نه . بعد فهمیدیم سه ماهه سرقتی هست . الان باید چیکار کنیم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دلایل و مستندات خود را ذبه مرجع قضایی ارائه نمایید مبنی بر اینکه شما تعمیر کار هستید و دستگاه متعلق به شخص شما نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت احضار همین دفاعیات را می توانید مطرح کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

طبق فاکتوری یا رسیدی که به آورنده دادین میتونید اثبات کنید که متعلق به مشتری بوده

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام به اداره اگاهی تحویل دهید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام باید ثابت کنید که اطلاع نداشتید و برای تعمیر تحویل گرفتید از فیلم دوربین مدار بسته ها ی مغازه استفاده کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
به لحاظ عدم تحقق عنصر مجرمانه نسبت به شما صدق نمیکند