مشاوره حقوقی رایگان - رجوع به مهریه پس از طلاق

سلام
من به همسرم وکالت طلاق بلاعزل دادم مشروط به بذل مهریه اش و انتهای وکالتنامه حق عزل وکیل و تجدید نظر خواهی و اعتراض به گواهی عدم امکان سازش رو از خودم ساقط کردم و به ایشون وکالت تام دادم . سوالم اینکه ایشون بعد از طلاقش میتونه به مهریه اش رجوع کنه و اگه رجوع کرد منم میتونم به زوجیت رجوع کنم .

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است قطع نظر از وکالت نامه اعطایی، از زوجه اقرارنامه در دفتر اسناد رسمی مبنی بر اینکه مهریه خود را بخشیده است و حق هیچگونه شکایتی در آینده نسبت به مهریه ندارد را دریافت بفرمائید.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود بین قضات اختلاف است بهتر بود ابرا میکردید

حسن شاکری

جناب آقای حسن شاکری :

درود خیر اما باید متن دقیق بررسی شود

مهدي طيرانيان كريميان

جناب آقای مهدي طيرانيان كريميان :

با سلام؛ ایشان باید در زمان حضور در محضر و جاری شدن صیغه طلاق مهریه را بگذرد، پس امکان خواست مجدد وجود ندارد.

فرشته حسنوند

سرکار خانم فرشته حسنوند :

سلام فقط در مدت عده بذل مهریه قابل رجوع هستش. از طرفی طلاق تبدیل به طلاق رجعی میشود و شما نیز میتوانید رجوع کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
کاربذ محترم باید مفاد وکالتنامه مورد بررسی قرار بگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر از این وکالت استفاده کند خیر
اما
اگر شما طلاق دهیو و ایشان اقدام نکند
باید مهدیه بدید

جواد  ابراهيم پورآذر

جناب آقای جواد ابراهيم پورآذر :

سلام ایشان تاسه ماه حق رجوع به مال البذل رادارند دراین صورت شما هم می توانید رجوع کنید بعد ازسه ماه ازجاری شده صیقه طلاق امکان رجوع به مال البذل یاهمان مهریه وجود نخواهد داشت

قاسم عنافچه

جناب آقای قاسم عنافچه :

با سلام
اگر از كلمه إبراء بجاي بدل استفاده ميكردي خيلي بهتر مي بود

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام نیاز به بررسی سند وکالت نامه دارد به طور کلی امکان رجوع از مابذل وجود دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

زن تا زمان پایان عده می‌تواند از تصمیم خود برگردد و مهریه خود را مطالبه کندالبته این حق نیز برای شوهر محفوظ خواهد بود که بخواهد به زن رجوع کند