مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام.من دوسال در شرکتی کار کردم و بیمه بودم باردار شدم و از کار بیرون اومدم برای بیمه بیکاری ب تامین اجتماعی مراجعه کردم که طی مراحل زیادی ب من گفته شد که تاریخ قرارداد و عدم نیاز باهم مغایرت ندارد و ثبت سیستم شده کاری نمیشه کردمن هم دادخواست نوشتم برای رییس شعبه تامین اجتماعی و موضوع را بیان کردم .آیا ممکن است مخالف کنند یا بیمه ب من تعلق نگیره

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نتیجه قابل پیش‌بینی نیست و بستگی به وضعیت پرونده و نظر مقام رسیدگی‌کننده دارد.

مهدي طيرانيان كريميان

جناب آقای مهدي طيرانيان كريميان :

با سلام؛ وقتی قانون نظری بیان شده باشد قطعا نظر مقامات بالاتر تایید نظر قبلی است.

جواد  ابراهيم پورآذر

جناب آقای جواد ابراهيم پورآذر :

سلام اگر موضوع بانامه شما به ریس شعبه حل نشد با ارایه دادخواست و مدارک لازمه اعم از نامه های مخالفت تامین اجتماعی واداره کاروسایرمدارک لازمه به دیوان عدالت اداری وشکایت از اداره کاروتامین اجتماعی موضوع را پیگیری فرمایید