مشاوره حقوقی رایگان - قرار گرفتن پدر تحت پوشش کمیته امداد

سلام خسته نباشید من پدرم پیوند کلیه انجام داده و بالای 70 درصد از کار افتادگی داره وبه تازگی دچار آمبولی پا شده میخواستم ببینم میتونم تحت پوشش بهزیستی قرار بگیرم اگه امکانش هست چرا بهزیستی منطقه میگه نمیشه؟
و‌ اینکه قبلا پدرم تحت پوشش کمیته امداد بوده اگه الان بخوام برم‌تحت پوشش بهزیستی باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر محل درآمدی نداشته باشد می‌توانید از طریق بهزیستی و یا کمیته امداد درخواست دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از مرجع مربوطه موضوع را پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از طریق بهزیستی کل پیگیری کنید