مشاوره حقوقی رایگان - شرایط پوشش دهی کمیته امداد برای زنان مطلقه

سلام بنده 38 ساله هستم 4 ساله جداشدم و دو فرزند دارم پسرم بخاطر مشکلات مالی دانشگاه رو رها کرده و مشغول کار هست دخترم محصله خودم از برج 4 امسال بیکارم و درحال اموزش دیدن دوره های ارایشی هستم در حال حاضر منبع درامدی ندارم برای تامین ودیعه مسکن مجبور شدم در وام های خانگی ثبت نام کنم و ماهیانه 11 میلیون قسط پرداخت میکنم.
مستاجرم
میخوام بدونم آیا کمیته امداد تحت پوشش قرار میده من رو؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق کمیته امداد پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید از کمیته پیگیری نمایید با توجه به عدم اشتغال بنظر واجد شرایط هستید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سوال شما توسط خود ارگان قابل پیگیری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید حضورا از طریق
کمیته امداد پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید به کمیتیه امداد مراجعه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق همان کمیته پیگیری کنید تا بررسی شود

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام از ارگان مربوطه پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق کمیته امداد شرایط خود را مطرح و پیگیری فرمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر منبع درامد وشغلی نداشته باشید از طریق بهزیستی یا کمیته امداد پیگیری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حضورا از طریق کمیته امداد پیگیری نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی حتما ، هم به کمیته امداد و هم به بهزیستی محل سکونت مراجعه کنید، اگر کمک نکردند به امام جمعه محل