مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح توسط همسایه

من دختری هستم که مدتی پیش بنا به اتفاقی دختر همسایه گوشیمون رو گرفت برای زنگ زدن وبرد خونشون
ومن رفتم دنبالش گوشی رو بگیرم از او دستم رو که دراز کردم پسره با دستش محکم زد پشت سرم و مشت زد عینکم شده روی دماغم زخمی شده و انگشت پنجم شکسته خانواده ام پیگیری نکردن ومن واقعا حس تنها بودن رو دارم لطفا راهنمایی کنید باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما نیاز به بررسی وگفگوی متقابل دارد از طریق سایت مشاوره تلفنی بگیرید تا به یک راهکار درست برسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید خود شکایت نمایید

با پلیس تماس بگیرید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود با داشتن دلایل شکایت کیفری مطرح کنید بهتر است مشاوره تلفنی داشته باشید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
طرح شکایت کیفری مبنی بر ضرب و جرح و مراجعه به پزشکی قانونی و پیگیری شکایت.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
امکان شکایت و مراجعه به پزشکی قانونی برای تعیین میزان دیه وجود دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است