مشاوره حقوقی رایگان - دعوا ضرب و شتم

با سلام ببخشید من چند ماه پیش مورد ضرب و شتم همسایه قرار گفتم خانم هستم اون موقع پلیس امد صورت جلسه کردن و نامه پزشک قانونی گرفتم حالا همسایه ام ازم شکایت کرده میخاستم‌ بگم اگر صورت جلسه با نامه رو ببرم دادگاه و از طرف شکایت کنم دستم به جایی بند هسته و ایا میتونم بازداشتش‌ کنم؟ و اینم بگم که خانم همسایه زنگ زد برادرش‌ و برادرش‌ منو زده

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از برادر همسایه شکایت کنید . شاهد هم باید داشته باشید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله ،اگر مدارکی دال بر ضرب و شتم توسط ایشان و برادرش دارید علیه هر دو شکایت کنید‌.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام به استناد مدارک و شواهد و دلایل موجود از ضارب و برادری شان شکایت نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید شکایت کنید از ضارب

فاطمه کارگرددوست حقیقی

فاطمه کارگرددوست حقیقی :

اگر مورد ضرب و شتم قرار گرفتید شکایت شما حداقل از جهت پرداخت دیه حتما به نتیجه می‌رسد البته باید به عنوان دلیل شاهدی هم داشته باشید نام هر دو را در شکایت بنویسید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام به استناد مدارک و شواهد و دلایل موجود از ضارب و برادری شان شکایت نماید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام به استناد دلایل و مدارک محکمه پسند از جمله شهادت شهود و نامه پزشکی قانونی می توانید از همسایه و برادر وی شکایت نمایید .در صورت نیاز به راهنمایی کاملتر می توانید از طریق دادراه تماس بگیرید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،در صورت داشتن دلیل و مدرک و شاهد شکایت نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله حتما شکایت ضرب و جرح و توهین را
مطرح نمایید و