مشاوره حقوقی رایگان - امضا به جای همسر

سلام،شوهرم با رضایت خودم روی قولنامه اجاره مغازه امضای منو زده...حالا صاحب مغازه اجاره نامه ما رو پاره کرد و تهدید کرد و فریب داد تا اونو از دست ما بگیره،ضمنا اجاره بهارو 50درصد افزایش داده،و اینکه خودش موقع امضای همسرم گفته که دیر میشه خانومت رو بیاری خودت امضا کن،
الان آیا قرارداد باطله؟
فیلم های مغازه ام با حضور مامور آگاهی دیده شد ...3تاهم شاهد هست..حکم چیه

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام از نظر ما این معامله صحیح است وقتی شما رضایت دارید که همسر شما معامله را امضا کند طرف مقابل نمی‌تواند آن را ابطال کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
قرارداد اجاره فضولی است و با تنفیذ شما ، نافذ خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
اگر شما تایید کنید قرارداد معتبر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید جزییات برررسی سود تا با گفتگوی متقابل اظهارنظر دقیقی بتوان کرد