مشاوره حقوقی رایگان - سلب حق استفاده از آسانسور در ساختمان

سلام
اینجانب مدیر ساختمان 20 واحدی هستم دو تا از واحد ها نمی خواهند مبلغ تعمیرات دوربین را بپردازند می خواهم آسانسور را تگ دار کنم امکانش هست به این دو واحد تگ تحویل ندهم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

سلب حق استفاده از آسانسور میسر نیست در صورتی که هزینه‌ها را پرداخت نمی‌کنند باید اقامه دعوا نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای مطالبه هزینه ها بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر شما نمیتوانید التدا به ساکن بدون اطلاع قبلی چنین محرومیت اجرا کنید . شرایط دارد

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر خیر هرگاه مالک یا استفاده کننده هزینه‌های مشترک را پرداخت نکند، مدیر ساختمان می‌تواند یک اظهار نامه برای مستنکف ارسال نماید. اگر ظرف ده روز نسبت به پرداخت هزینه‌ها اقدامی صورت نگیرد، مدیر یا هیئت مدیران میتوانند به تشخیص خود و با توجه به امکانات از دادن خدمات مشترک از قبیل: شوفاژ – تهویه مطبوع – آب گرم – برق – گاز و ... خودداری کنند و درصورتیکه مالک و یا استفاده کننده همچنان اقدام به تصفیه حساب ننمایند اداره ثبت محل وقوع آپارتمان به تقاضای مدیر یا هیئت مدیران برای وصول وجه مزبور بر طبق اظهار نامه ابلاغ شده اجرائیه صادر خواهد کرد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر
فقط اظهارنامه و سپس دادخواست مطالبه وجه

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

برای دریافت هزینه ابتدا اظهارنامه ارسال کنید ، در صورت عدم پرداخت اقامه دعوا کنید