مشاوره حقوقی رایگان - انتقال وکالت تعویض پلاک خودرو

سلام ..پسرم خودروئی رو خریداری کرده وفروشنده وکالت تعویض پلاک15 روزه بهش داده..اماچون خودش باید بره سرِ خدمت و تا مرخصی بعدزمان وکالت تموم میشه
آیا پسرم میتونه به من وکالت کاری بده کارهای تعویض پلاک وگرفتن سند رو انجام بدم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر در وکالتنامه حق توکیل قید شده باشد می‌تواند به شما وکالت دهد که شما بجای ایشان تعویض پلاک کنید در غیر اینصورت خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
اگر در وکالتنامه اختیار داشته باشد بله امکان دارد

محمد  نوروزيان

جناب آقای محمد نوروزيان :

سلام در صورتی که وکالت در توکیل در وکالت‌نامه قید شده باشد شما میتوانید به تعویض پلاک مراجعه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر در وکالت نامه حق توکیل به غیر ذکر شده باشد پاسح مثبت است

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

اگر در وکالتنامه حق توکیل به غیر ذکر شده باشد امکان تفویض وکالت هست