مشاوره حقوقی رایگان - ورود به کشور در صورت خروج غیر قانونی

سلام روزتون بخیر من قاچاقی اومدم ترکیه سربازی نرفته بودم و پاسپورت نداشتم.. الان چه جوری میتونم برگردم ایران ؟ واینکه چه اتفاقی میوفته اگه برگردم ایران ؟ 30 سالمه

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای ورود به کشور ایران منع قانونی وجود نخواهد داشت و در این ارتباط مشکلی پیش نخواهد آمد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
از بابت خروج غیر قانونی ، مجازات خواهید داشت

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام می توانید از همان طریق که بیرون رفته اید برگردید و مشکل خاصی پیش نمیاد در صورتی که دستگیر نشوید

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر جرم است و مجازات آن جزای نقدی یا حبس است که معمولا جزای نقدی در نظر میگیرند