مشاوره حقوقی رایگان - ورود به کشور در صورت خروج غیر قانونی

با سلام
من دو تا سوال داشتم
من سربازی ندارم و بدون پاسپورت قاچاقی اومدم ترکیه و الان میخوام برگردم..
سوال اولم چون هیچ مدرکی ندارم چه جوری میتونم برگردم؟
سوال دومم اگه برگردم تو فرودگاه ایران یا همون کلا ایران چه مشکلی برام پیش میاد؟پرونده سازی میشه برام؟
فقط در پاسخ گفتید مشکلی پیش نمیاد.

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
ورود و خروج به کشور باید از مبادی قانونی و در چهار چوب قانون می باشد لذا این اقدام شما (ورود و خروج غیر قانونی) جرم و قابلیت تعقیب کیفری را دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید به سفارت جمهوری اسلامی ایران در کشور ترکیه مراجعه نمایید و با هماهنگی وارد شوید

اما زمانی که وارد شوید به علت رعایت نکردن توبیخ خواهید شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
منع قانونی برای ورود به کشور وجود ندارد و شما می‌توانید اقدام به برگشت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دلیل خروج غیر قانونی از کشور موضوع قابل پیگیری است.