مشاوره حقوقی رایگان - دوربین مداربسته همسایه

سلام من و دوستم تو ماشین در حد بغل و بوس بودیم که بعد همسایه از ما شاکی میشه فیلم میگیره و میگه میدم به 110
ولی تو چیزی از ما به اون صورت معلوم نبود ایا میتونه بعدا مشکل بشه؟ و برای ما اتفاقی میوفته؟ پلاک هم برداشت

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در فیلم مشخص شود رابطه دون زنا قابل اثبات هست

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
بهتر است با ایشان صحبت کنید و موضوع را مصالحه آمیز حل کنید اما از بعد قانونی فیلم مذکور می تواند یکی از مقدمات رسیدگی قضایی باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مشخص نباشید مشکلی ایجاد نمی‌نماید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ایشان اگر ضابط قضایی نباشند فیلمبرداری ایشان بدون مجوز و مجازات دارد