مشاوره حقوقی رایگان - دوربین مداربسته

همسایه علمک دوربین حدود شش متر گذاشته که از دیوار ملک من هم بالاتر هست ، و به منزل من مشرف هست در حالیکه ارتفاع دیوار حدود 3 متر هست ، از برداشتن آن خودداری می‌کند به این بهانه که سر دوربین روی منزل من نیست ، در خیابان اصلی هم دوربین هایی نصب کرده که از حد دیوار ملکش به بیرون کوچه وارد شده ، چه باید بکنم؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و درود
درصورت عدم پاسخگویی از طرف ایشان می توانید از طریق مراجع قضایی موضوع را پیگیری نمائید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر دوربین ها به سمت منزل شما نیست و دید به آن ندارد بلااشکال است ..‌‌

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام می توانید با نصب موانع جلوی دوربینها مانع دید دوربینها به ملک خود شوید