مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام اگر زوجه برای مطالبه مهریه اش که سکه بوده سهم الارث زوج را از ملک پدری برای خود سند بزند آیا زوج می‌تواند قیمت سهم الارث را بدهد وسهم الارث را پس بگیرد؟اگر جواب مثبت است زوجه می‌تواند اینکار را قبول نکند؟در صورتی که مهریه اش سکه بوده نه ملک
در این صورت موضوع خواسته زوج در دادخواست برای پس گرفتن سهم الارث ودادن مهریه چیست؟با تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر رسیدگی صورت گرفته و سند زده شده خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
بعد از انجام مزایده و صدور سند مالکیت به اسم شما ، خیر امکان ندارد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. بعد از تنطیم سند ، دیگر امکان تغییر نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بعد از اینکه انتقال سند صورت گرفته است خیر

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

پس از انتقال این امکان وجود ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بعد از سند خوردن امکان پذیر نیست تا قبل از برگزاری مزایده امکان پذیر است

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

اکر منتقل شده باشد به جهت مهریه خیر

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

تازمانی که مزایده انجام نشده وسند انتقال نیافته باشد میتواند پردخت کند.حتی در صورتی که مزایده انجام شده ولی سند انتقال نیافته میتواند پرداخت کند