مشاوره حقوقی رایگان - مدارک

سلام
آیا از کپی کارت ملی یا شناسنامه میشه سوء استفاده کرد؟

پاسخ ها :

سوء استفاده از کپی مدارک هویتی

سوالات مرتبط

کپی مدارک
من جایی قرار بود استخدام شم از من مدارک خواستن که بردم کپی کارت ملی شناسنامه خودم و مادرم و کپی سند خونه و گواهی سو پیشینه ولی چون شرکت ازم سفته سفید میخواست دیگه قرارداد نبستم باهاشون واومدم بیرون ا...
سوء استفاده از شناسنامه و کارت ملی
سلام و خسته نباشید ... ببخشید اگر کسی در ملک 2 دانگ شراکت داشته باشد ایا شریک با داشتن کپی شناسنامه و کارت ملی میتواند برون حضور کسی که 2 دانک سهم دارد با جعل امضا ..ایا قادر بفروش است ... و در کل با ...
سو استفاده از مدارک کپی برابر اصل
سلام دوستم برای استخدام من در شهرداری ازم کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی و مدرک تحصیلی من را گرفت و گفت دبیرخانه شهرداری برابر اصل خواسته و چون آشنا داره حضور من برای پر کردن فرم لازم نیست ولی ال...
جعل امضا و استفاده از کپی مدارک هویتی
با سلام خسته نباشید . یه نفر با کپی مدارک بنده در شهر میانه وام گرفته و من رو به عنوان ضامن معرفی کرده و پشت چک رو هم با امضای بنده جعل شده گواهی اشتغال به کار جعلی در ان شهر برای بنده صادر کردن و اقد...
سو استفاده از کپی مدارک
سلام وقت بخیر من جایی برای کار رفتم تونستم کاری کنم که سفته ازم نگیرن برای ضمانت اما آدرس خانه و مشخصات شغلی پدر و مادر به همراه کپی کارت ملی و شناسنامه ازم خواستن یک عکس هم با موبایل ازم گرفتن ی...