مشاوره حقوقی رایگان - داشتن فیلم رابطه و مجبور کردن به ازدواج

سلام یک دختری با یک مردی رابطه داشته برای حدود 2 سال و مرد باکرگی ایشون رو گرفته و فیلم های بسیاری از ایشون در حین رابطه گرفته دختر رو مجبور کرده که باید باهاش عقد کنه ولی دختر هیچگونه علاقه ای نداره از ترس اینکه خانوادش این فیلم هارو ببینند هر بار به رابطه تن میده آیا دختر چکاری میتونه انجام بده؟ راه بیرون آمدن از این وضعیت براش چیه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد اول این است که به تهدیدها گوش ندهد پشنهاد می‌شود که مشاوره تلفنی داشته باشد و کار را به وکیل بسپارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دختر می تواند با عنوان تهدید و اخاذی شکایت کند.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دختر می‌تواند ثبت نام ثنا کند بدون آنکه خانواده‌اش متوجه بشوند از آقا طرح شکایت کند به عنوان تهدید و رابطه با با اکراه شکایت کند