مشاوره حقوقی رایگان - گواهی تولد

سلام من شهروند افغانستانی هستم 30 ساله متولد تهران ولی در خانه هستم همسرم مقیم بلژیک هست و من برای پیوست به همسرم نیاز به گواهی تولد دارم چه طور می تونم این کار را انجام دهم آیا امکانش هست با دادخواست علیه ثبت احوال داد گاه بهم حکم بده در صورت داشتن شاهد

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در خصوص خود را به ثبت احوال محل تولد ارائه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید به بیمارستانی که متولد شده‌اید مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت مخالفت اداره ثبت احوال با درخواست شما، از طریق دادگاه با عنایت به مدارکی که در اختیار دارید می‌توانید اقدام به طرح دعوی کنید.