مشاوره حقوقی رایگان - گواهی تولد

سلام من نیاز دارم گواهی تولد بگیرم افغانستانی هستم متولد ایران آیا امکانش هست یا نه خودم دنبال کار نرفتم ولی از کسایی که مثل من بودن پرسیدم اداره اتباع رفتن ولی موفق نشدن میشه گرفت یانه اگه بله چه طور وچه مدارکی لازمه چه اقداماتی باید انجام بدم چه مدت طول میکشه وچه هزینه ای در بر داره خودم می تونم اقدام کنم یا باید وکیل بگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق امور اتباع موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
گواهی تولد را باید از بیمارستان محل تولد اخذ نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق اداره امور اتباع بنحو حضوری پیگیری بنمائید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

منظور شما از گواهی تولد دقیق مشخص نیست تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق امور اتباع موضوع را پیگیری کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورت اینکه در بیمارستان بدنیا امده باشید