مشاوره حقوقی رایگان - مخالفت با نصب آسانسور در ساختمان

سلام و خسته نباشید، آپارتمان محل سکونت ما دارای دو بلوک جداگانه است که یکی چند سال قبل اقدام به نصب آسانسور نموده و بلوک ما بدلیل مخالفت دو واحد از 8 واحد شهرداری مجوزی برای نصب آسانسور نمی دهد آیا راه حل قانونی برای آن وجود دارد ؟ لازم به ذکر است ساختمان حدود 30 ساله است ولی سازه بتونی آن بسیار محکم می باشد و 6 واحد رضایت محضری برای نصب آسانسور ارائه کردند.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله شما میتوانید دادخواست حقوقی به طرفیت شخصی که ممانعت مینماید مطرح نمایید