مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

باسلام از کارفرما بعلت اخراج بی دلیل شکایت کرده ام تقاضای بازگشت به کار هم زده ام. قرارداد سفید امضا از ما گرفته آن آیا ممکن است از آن قرارداد برعلیه ما استفاده کنند؟ راه اثبات ان چیست؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال مجبور نبودید قرارداد کار سفید را امضاء نمائید چونکه مضرات بیکاری کمتر از امضاء قرارداد کار سفیدی است که ممکن است بر علیه امضاء کننده آن مورد استفاده واقع گردد . صدور حکم بازگشت به کار در صورت نبود و اثبات نشدن تخلفات انضباطی موضوع ماده 27 قانون کار ، صرفاً تا موقع انقضاء مدت قرارداد کار امکان پذیر است .

پرسشگر :

باسلام هیچ گونه تخلف انظباطی ازبنده سرنزده.درمورد قرارداد سفید امضا مامجبورنبودیم مجبورمیکنن باروشها وشگردهای خودشان.

رضا علمداری

جناب آقای رضا علمداری:

خیر چرا که تاریخ امضا بر اساس کارشناسی مشخص میگردد لذا چنانچه در این سفید. امضا چیزی نوشته شده باشد میتوانید در دادگاه صالحه اقامه دعوا نمایید