مشاوره حقوقی رایگان - فک رهن

با درود و احترام
اینجانب کارمند بانک صادرات بوده و بازنشسته شدم در طول خدمت از وام مسکن کارمندی استفاده نمودم و تنها منزل شخصی من و همسرم که بنام من بود در قبال 50 میلیون تومان در رهن بانک می باشد البته بعدها مبلغ وام بیشتر شد ولی سند رهنی اضافه نگردید با قرارداد جعاله تفاوت را پرداخت کردند در سال آخر در شعبه ای که اشتغال داشتم تعدادی پرونده با اینکه تمام بخشنامه ها رعایت شده بود مطالبات گردید هنگام بازنشستگی طبق مقررات بانک ملک افراد بازنشسته فک رهن می گردد اما به من گفتند چون از رییس شعبه شکایت شده( من معاون شعبه بودم) ملک من تا زمان تعیین تکلیف پرونده رییس شعبه فابل فک نیست میخواستم بدونم هیچ راهی وجود ندارد که من ملکم رو فک کنم چون تنها دارایی ما همین خونه است که زندگی میکنیم. و خیلی نگرانم از وکیل بانک هم پرسیدم گفتند دادگاه بصورت شفاهی رییس شعبه رو مقصر شناخته و شکایت بانک هم فقط از رییس شعبه بوده من حاضرم پول پیمان رهنی رو هم پرداخت کنم اگر راهی برای فک رهن وجد داره لطفاً راهنمایی کنید چون خیلی نگرانم با تشکر از شما

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.یا منتظر نتیجه بمانید، یا درصورتیکه مبلغ رهن را پرداخت کنید، ملک بایستی فک رهن گردد.