مشاوره حقوقی رایگان - رای دیوان عدالت اداری

با سلام و وقت بخیر
میخواستم بدونم مفهوم جمله زیر دقیقا چی میشه؟ممنون میشم
درخصوص شکايت شاکی به طرفیت مشتکی عنه بخواسته فوق وبه شرح مفاد دادخواست تنظیمی وضمائم ، بابررسی
اوراق ومحتويات پرونده ومدارک ومستندات ارائه شده ، با توجه به تبصره 2 ماده 2 قانون ديوان عدالت اداری شکايات و
اعتراضات اشخاص حقیقی و حقوقی اعم از عمومی و خصوصی از آراء و تصمیمات مراجع اختصاصی اداری موضوع
ا در شعب تجديدنظر مطرح و مورد رسیدگی قرار می گیرد که شامل موضوع خواسته
بند (2) ماده (10) اين قانون مستقیمً
شاکی نیز می شود علیهذا رسیدگی به شکايت و دادخواست تقديمی از موارد صالحیت شعب بدوی ديوان عدالت اداری
خارج بوده و مستندا به تبصره 2 ماده 2 قانون ديوان عدالت اداری قرار عدم صالحیت به اعتبار و شايستگی شعب
تجديدنظر ديوان عدالت اداری صادر و اعلام می نمايد. قرار صادره به استناد رأی شماره 126 مورخ 15/2/93 هیأت
عمومی ديوان عدالت اداری قطعی است.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. پرونده جهت رسیدگی به شعبه تجدید نظر دیوان ارجاع شده. ودرآینده برای شما پیامک اطلاع رسانی ارسال میگردد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام پرونده به شعب تجدیدنظر ارجاع خواهد شد