مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

سلام
اخیرا حکمی به دست بنده رسیده از طرف وراث به ابطال 2سهم از هشت سهم حق مادریشان با توجه به اینکه ملک مورد نظر دارای 3 مغازه تجاری است که از آنها 2دهنه مغازه بصورت سرقفلی در اختیار اینجانب می باشد ولی در حکم دادگاه هیچ اشاره ای به انها نشده است و در صورت قیمت گذاری و تقاضا برای فروش از طرف اینجانب برای ملک تکلیف دودهنه سرقفلی بنده چه میشود؟؟
و سرققلی دو دهنه چه میزان از مبلغ کارشناسی ملک را تغییر می دهد؟؟؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.سوال شما در پاسخ ایچنینی نمی گتجد باید جلسه مشاوره ای گذاشت واسناد ومدارک بررسی وسپس پاسخ داد.یاالله