مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با حساب بانکی دیگری

با عرض سلام خدمت تمام کارشناسان محترم بنده ازم کلاهبرداری شده الان 5 ماه خبری نیست از قرار معلوم کلاهبردار شماره کارت خودش نداده و شماره کارت موبایل فروشی داده و جاش موبایل برداشته و موبایل فروش احضار بی اطلاعی میکنه الان گفتن منتظر احکام باشیم آیا امیدی هست اگر آیا من باید از صاحب حساب موبایل فروش پول بگیرم؟ یا میگردن دنبال کلاهبردار ممنون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از مالک طریق سیم کارتی که باوی تماس داشته اید قابل پیگیری است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادگاه بر اساس ادله و مدارکی که شما به آن ارائه می‌دهید به پرونده رسیدگی می‌کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
هر شخصی که پول به حساب ایشان واریز شده است مسئولیت خواهد داشت

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما باید مشخصات شخصی که کلاهبرداری انجام داده است را برای پیگیری به دادگاه اعلام نمایید و اگر شخصی که در این موضوع نقشی نداشته است را معرفی کنید، حکم برائت صادر می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موبایل فروش می‌بایست از شماره کارتی که به نام خریدار می‌بوده از را دریافت می‌کرده  لذا در برابر شما مسئول خواهد بود