مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با حساب بانکی دیگری

سلام، خسته نباشید.
من با شخصی آشنا شدم که گفت در کار ارز دیجیتالی هست و به من پیشنهاد همکاری داد. گویا از این راه یک میلیون از شخصی کلاهبرداری کرده. حالا از من شکایت کردند چون حساب من بوده. یک میلیون مسدود شده است. زنگ زدم پلیس فتا گفت شاکی خصوصی داری و پرونده به دادگاه شهر شما ارسال شده است. چت های صورت گرفته با طرف موجود هست و اسکرین شات هم گرفتم. همچنین من سرباز بودم تازه 10 روز هست سربازی ام تموم شده و اون موقع من پادگان بودم. زندان و یا جریمه دارد؟

پاسخ ها :

فروزان شرفی

سرکار خانم فروزان شرفی :

با سلام
چت و اسکرین شات را به پلیس فتا ارائه دهید که مستند سازی شود و با تایید کارشناسان به عنوان ادله در دادگاه قابل بررسی باشد.

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. تمامی مستندات را به مراجع قضایی ارائه دهید تا ثابت شود که هیچ گونه سوءنیتی نداشته اید. در هر صورت، اگر از حساب اشخاص ثالث به حساب شما وجهی واریز شده باشد حتی در صورت برائت کیفری، از نظر مالی و حقوقی مسوولیت دارد.