مشاوره حقوقی رایگان - خیانت زوج به زوجه

من زنی هستم که الان نزدیک یازده سال ازدواج کردم وکلیه حقوق خانه وهمسرداری را ادا کردم وسه بچه دارم والان باردارم شوهرم 5 سال است که با زنی در ارتباط است باید چکار کنم

پاسخ ها :

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام و درود
اگر مدارکی دال بر رابطه دارید میتوانید به عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به این دارد که شما قصد چه چیزی را دارید گاهی شخصی قصد طلاق دارد آن یک راهی دارد یک زمان شخصی  قصد طلاق ندارد قصد شکایت دارد بابت رابطه نامشروع آن یک راهی دارد می‌بایست بفرمایید تا راهنمایی شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید اگر مدعی شد صیغه کرده در این صورت می توانید به دلیل ازدواج مجدد دا‌دخواست طلاق بدهید و مهریه خودتان را نیز می توانید بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر دلایل مدارکی مبنی بر ارتباط ایشان وجود دارد می‌توان شکایت کیفری رابطه نامشروع مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما میتوانید شکوائیه رابطه نامشروع مطرح نمایید و شما باید ادعای خود را اثبات نمایید