مشاوره حقوقی رایگان - خیانت زوج به زوجه

سلام ببخشید شوهر خواهرم حدود شیش ساله با زن های متعدد به خواهرم خیانت می‌کنه و هر بار که خواهرم متوجه میشه انکار می‌کنه خواهرم الان چندساله به خاطر فرزندش داره تحمل می‌کنه ولی دیگه نمیتونه افسردگی گرفته و شب ها خوابش نمی‌برد مجبوره قرص مصرف کنه ،الان که تصمیم گرفته از شوهر شکایت کنه هیچ مدرکی نداره چون شوهرش همه پیامها و تماس‌ها رو پاک می‌کنه،وقتی برای شکایت به اتهام روابط نامشروع رفته گفتن باید مدرک داشته باشی از نداشته باشی می‌تونه اعاده حیثیت کنه،آیا با شکایت امکان ندارد دستور به گرفتن پیرینت تماس‌ها و پیامها و چت های پیام رسانه‌ها رو بدن؟میشه راهنمایی کنید که باید چیکار کنه؟

پاسخ ها :

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

میتوانید از دادگاه تقاضای استعلام از مخابرات نمایید تا پرینت تماسهای وی مشخص شود و وقتی با شماره یک خانم به دفعات زیاد تماس برقرار شده و پیامهایی هم ارسال شده باشد میتوان از این دلایل استفاده نمود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا چنین دستوری صادر نمی‌شود

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود بر شما
به هر حال بدون مدرک نمیتونید شکایت کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر اینطور نیست شکابت کنید به راحتی کلیه مستندات و پرینت شبکه های اجتماعی استخراج میشود ختی اکر پاک شده باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا برای شکایت بایستی دلایل و اماراتی به غیر از پرینت تماس‌ها وجود داشته باشد.
بدون دلیل نمی‌توان اقدام به أخذ دستور مقام قضایی برای پرینت از پیام‌ها نمود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه دلایلی از قبیل شهود دارید اقدام نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه در حال حاضر و در رویه قضایی فعلی حداقل باید مدارک داشته باشید و سپس از شعبه بخواهید که استعلام گرفته شود چرا که مسئله مهم و آبروی افراد است و به راحتی دستور استعلام صادر نخواهد شد حتی بر فرض تماس های متعدد همسر شما و خانم مورد نظر دلیل مناسبی مبنی بر روابط نامشروع نیست مگر اینکه پرینت پیامک ها گویای روابط نامشروع باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
بهتر از شکایت خود را به تعویق بیندازند و مدارک و مستندات جمع آوری نمایند

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

سلام با شکایت و در صورت بودن شواهدی مبنی بر ادعا از مخابرات فقط پیامک و تماس استعلام میشود امکان دسنرسی به واتس و آپ و تلگرام و اینستا محدود است

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام با استعلام از مخابرات توسط مرجع قضایی امکان شکایت دارید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام
اصولا دادگاه اقدام به درخواست پرینت مکالمات نمی‌نماید