مشاوره حقوقی رایگان - اهانت و درگيری مغازه دار به مشتری

از يه پروتئينی يه بسته فيله مرغ گرفتم كه بعد از اوردن به خونه ديدم مرغ بوو ميده. رفتم واسه اينكه جنس رو پس بدم شاگرد مغازه قبول كرد ولی صاحب مغازه با فحاشی بسته رو گرفت و با شاگردش منو هل دادن و از مغازه بيرون انداختن من به ١١٠ زنگ زدم ولی افسر اومده كه اومده بود گفت ما سرمون شلوغ هست و پول منو پس دادن فقط. من الان واقعا نتونستم حقمو بگيرم ايا ميشه راهنمايی كنيد امكان شكايتی هست چون ١١٠ كه گذاشت و رفت گفت سرمون شلوغه. من اين اهانت و بی ادبی مغازه دار بسيار عصبيم كرده. ميشه كمكم كنيد واقعا مبلغش برام مهم نيست ولی بتونم اين اقايون رو مجازاتی قانونی كرد؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام برای اثبات توهین مذبور نیاز به شاهد دارید شاید با فیلم ضبط شده آن محل هم بتوانید موضوع را ثابت کنید