مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه طلب

سلام وقت بخیر. من یک پرونده مالی دارم که سال 87، فرد به پرداخت پول متهم شد. اما در حکم دادگاه به دلیل اینکه وجه مضاربه بود، درخواست خسارت تاخیر تادیه رد شد. در تمام این سالها به دلیل متواری بودن متهم، حکم اجرا نشد. الان متهم رو پیدا کردم. میخواستم ببینم آیا مشمول خسارت تاخیر تادیه میشه یا خیر هنوز؟ و اینکه میتونم در این زمینه اقدام کنم؟ چون اون پول سال 85 معادل قیمت پراید بود و بیشتر حتی. الان نمیدونم باید چیکار کنم

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که دادگاه حکم داده باشد مطابق حکم دادگاه خسارت تاخیر نیز پرداخت میشود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول اصل پول را بگیرید بعد دادخواست خسارت تاخیر تادیه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید مطابق حکم دادگاه درخواست خسارت تاخیر تادیه داشته باشید