مشاوره حقوقی رایگان - عصب زمین

با سلام احتراما حدودا ازسال 72 پسر عموهام املاک کشاورزی پدرم(ملک اربابی) را غصب نموده اند حدود 40 سال است رفت و آمد دادگاه رو میکنیم
چندین بار رای به نفع ما صادر شد حتی از دیوان رای گرفتیم اجرا نشد و 2 بار کارشناس اراضی را تفکیک نمودند ولی حال با گذشت 3 سال از فوت پدرم تاکنون نتوانستیم اقدام موثری انجام دهیم
لطفا راهنمایی کنید به غیر از وکیل گرفتن از چه مسیر قانونی دیگری میتوانیم اقدام کنیم؟؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت به أخذ گواهی انحصار وراثت اقدام بنمائید و با توجه به اینکه رأی به نفع پدر شما صادر گردیده است درخواست صدور اجرائیه بدهید تا حکم دادگاه به اجراء دربیاید.