مشاوره حقوقی رایگان - اسلحه گرم

با سلام و خسته نباشید
من در ساله 90 به خاطر حمل سلاح گرم دستگیر شدم و بعد 35 روز با سند از زندان ازاد شدم و در اوایل سال 91 به 9 ماه حبس تعزیری محکوم شدم و بلافاصله خودم رو معرفی کردم و بعد از تقریبا 4 ماه با عفو مشروط ازاد شدم در ان زمان دانشجو بودم و جمعان 5 ماه در زندان بودم
سوالی که دارم این است که این سابقه تا چه زمانی می تواند مانع استخدام من در مراکز دولتی شود
ایا من اصلان می توانم در مراکز دولتی مانند فوریت های پزشکی کار کنم
ممنون

پاسخ ها :

سعيد  سواري

سعيد سواري :

با سلام. بله، ممنوعيتي نداريد و سابقه شما به جايي منعكس نمي شود.