مشاوره حقوقی رایگان - افترا

سلام در مورد افترا و نسبت دادن جعل وصیت نامه از طرف یکی از فرزندان به دیگر فرزندان که بعد از ارجاع به کارشناس رسمی در این حوزه ، اصالت وصیت نامه و خط نوشت و امضاء شاکی به اثبات می رسد، آیا هر یک از فرزندان دیگر می توانند نسبت به آن فرزندی که نسبت جعل وصیت نامه را به آنها داده طرح شکایت کیفری افترا را نمایند.. باتشکر

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام طرح دعوای افترا مجاز ولی اثبات آن بسیار سخت است

معصومه امیری

سرکار خانم معصومه امیری :

سلام فقط شخصی که افترا نسبت به او داده شده می تواند شکایت کند

جواد  داوودنيا

جناب آقای جواد داوودنيا :

با درود فراوان ، در صورت وجود شهود و ادای شهادت از سوی آنها در مرجع قضایی ،این امر اثبات می گردد.