مشاوره حقوقی رایگان - معترض ثالث به حکم قطعی

به نام خداوند دانا
باسلام، پس از چندین سال، حکم قطعی در خصوص زمینهای کشاورزی گرفتم، مبنی بر رفع تصرف، ابطال کلیه نقل و انتقالات و تضمین واقع شدن، نسبت به نسق مربوطه با توجه به نقل و انتقال اولیه غیر قانونی رای قطعی گرفتم.
حال یک معترض ثالث که قبل از سال 92 و قبل از تنظیم دادخواست پیدا شده که ادعای خرید بخشی از نسق با مبایعه نامه داده، ولی در سال 92 سهم خود را به صورت ثبتی به یکی از محکومین انتقال قطعی داده و هیچگونه مالکیتی طبق استعلام از ثبت هم ندارد، درضمن با توجه به مواد 365،366، بند دو362،
217،223،257 ق.م هم لایحه دادم، ایا اعتراضش رد هست، خیلی نگران و ناراحتم که حق ما ضایع بشه بعد چندین سال. لطفا راهنمایی بفرمایید
یا اگر وحدت رویه و یا رای مشابه هست، اعلان فرمایید.
با سپاس

پاسخ ها :

فاطمه  قاسمی فرزاد

سرکار خانم فاطمه  قاسمی فرزاد :

ازوكيل محترم دادگستري بصورت حضوري مشاوره بگيريد