مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان دادگاه تجدیدنظر

سلام خسته نباشید... خانومم رای الزام به تمکین که دادگاه رای به نفع بنده صادر کرده اعتراض زده ... و دادگاه ده روز از من زمان خواسته که لایحه دفاعی خودمو به صورت مکتوب به دادگاه ارائه کنم... میخواستم سوال کنم که پرونده من حتما برای تجدیدنظر ارسال میشه یا خیر... سوال دومم اگر پروندم رفت برای تجدید نظر چه مقدار زمان میبره .... و چه جوری باید پروندمو از دادگاه تجدید نظر پیگیری کنم...ممنون و سپاس

پاسخ ها :

فاطمه  قاسمی فرزاد

سرکار خانم فاطمه  قاسمی فرزاد :

بله اگردادخواست تحديدنظر درزمان ومهلت قانوني تقديم دادگاه بشودحتماًارسال ميشود

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. همانطور که دراخطاریه ارسالی ازسوی دادگاه صراحتا بیان شده است شما ظرف ده روز مهلت دارید تا چنانچه پاسخی دارید کتبا به دفتر دادگاه ارسال نمایید و اگر پاسخ واصل بشود و یا نشود .بعد از گذشت ده روز از زمان ابلاغ اخطاریه دفتردادگاه بدوی پرونده را به دادگاه تجدیدنظر ارسال می کند.
تصمیم دادگاه تجدیدنظر از طریق سیستم ثنا به شما ابلاغ می گردد.
مهلت رسیدگی به تجدیدنظرخواهی به هیچ وجه قابل پیش بینی نیست.