مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به دلیل سوختگی با لیزر

با سلام من 2 ماه قبل اقدام به لیزر موهای زاید کل بدنم کردم که دچار سوختگی شدم شکایت اولیه را انجام دادم اما با توجه به التماسهای اپراتور که شوهرم فوت کردن و نان آور خانه هستم قرار بر این شد تا تمام هزینه های درمانم را قبول کنند که فقط طی دو نسخه پماد نوشتن و حتی هزینه ی پماد راخودم پرداختم اونقدر این ماجرا را کش دادند تا مهلت من برای ارایه ی مدارک سوختگی و آثار سوختگی به پایان رسید و دادگاه حکم ختم دادرسی دادند الان نه دیه گرفتم نه هزینه ی درمان رو میدهند کتبا از دکتر نامه دارم که درمان میکنن اما گفتن نوسانات برق بوده برو از اداره برق شکایت کن در ضمن همان روز 3 نفر دیگر دچار سوختگی شدند من تمام مدارک دکتر سوانح سوختگی و عکسهای بدنم رو دارم آیا با گذر زمان و کمرنگ شدن لک ها میتوان اقدام مجدد کرد سپاس

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی مدارک بررسی گردد.
درحالت کلی گذر زمان و التیام جراحت، درصورتیکه قبل از التیام پزشکی قانونی گواهی کرده باشد، ملاک نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دیه به نرخ روز محاسبه می‌گردد و باید تأدیه گردد و مشمول مرور زمان نمی‌شود