مشاوره حقوقی رایگان - ودیعه مستاجر در صورت فسخ قرارداد زودتر از موعد

سلام وقتتون بخیر اگه خانه ای را اجاره ورهن کنیم ولی به دلایلی هیچ گونه استفاده ای واسبابی در آن نیاورده باشیم وبخواهیم فسخ کنیم وپول را تحویل ما بدن حتماً برای دریافت پول باید خانه را به مستاجر بدن تا پول مارو بدهند حتی اگه چندین ماه زمان ببره تا مستاجر پیدا بشه برای خانه ؟ایا میشه بعداز فسخ قرارداد خانه خالی پول از صاحب خانه دریافت کرد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی قرارداد اجاره از جمله عقود لازم برای طرفین است

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. در حالت کلی توافقی است. وبایستی رضایت موجر را جلب کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

قرارداد اجاره قابل فسخ نیست مگر در قرارداد شرط خاصی ذکر شده باشد یا طبق قانون ، قرارداد قابل فسخ باشد
یا با توافق طرفین قرارداد اقاله گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرارداد را امضاء کرده باشید باید دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.