مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

درود بر شما
بنده یک واحد تجاری در پاساژ به مبلغ 400 میلیون رهن و 20 هزار تومان اجاره، اجاره کردم. قرارداد در سال98 تمام شده ولی با پشت نویسی 2 سال بدون مراجعه به بنگاه تمدید کردیم.
در قرارداد بندی مبنی بر فسخ پیش از موعد اورده شده که چناچه مستاجر بخواهد زودتر فسخ کند میبایست یک ماه قبل اعلام کند و یک ماه اجاره را پرداخت نماید.
من اطلاع دادم اما ایشان توجه نکرد. در مجتمع خدمات قضایی اظهارنامه ثبت کردم و زمانی که پیام برای موجر ارسال شد تماس گرفت و گفت "تا یک سال معطلتون میکنم"
میخواستم از حضورتون بپرسم ایا موجر توانایی این کار را دارد؟ و میزان جریمه در دیرکرد بازپرداخت ودیعه چه میزان است؟
سپاس فراوان از شما

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.رسیدگی زمان بر است و باید قرارداد بررسی شود.