مشاوره حقوقی رایگان - تهمت سرقت از منزل

من دوسال عقد هستم و منزل مشترکی گرفتیم باهمسرم و هردوکلید داشتیم..مدتی پیش متوجه خیانت ایشان شدم و رفتم توی خانه و زنگ زدم به اقا که بیان کلیدشونو تحویل بگیرن اما وقتی امدند ب پلیس زنگ زدند گفتند خانم دزدی کرده.ایشان چهارصدگرم طلا دوهزاردلار امریکا سیصدمیلیون پول نقد و پنجاه سکه و نزدیک چهارصد میلیون وسایل خانه را به من تهمت زدند ک دزدیدم.درصورتی که اینها اصلا وجود نداشتن ایشون توی کل زندگیش اینقدر پول نداشته اصلا...از من شکایت کیفری کرده و با چند تا فاکتور طلا میگه مدرکم فاکتور طلا هست.ایشون میتونند منو بی گناه با چندفاکتور متهم کنند ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بازپرس و پلس آگاهی با روشهای خود متوجه می شوند کدامتان درست می گویید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درحالت کلی خیر. برای اظهار نظر دقیق تر نیازمند بررسی مدارک و… است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
هر شخصی که ادعایی را مطرح مینماید باید در مراجع قضایی ادعای خود را اثبات نماید
بهتر است به وکیل مراجعه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این شرایط نمی توانند شمارا محکوم کنند .باید ادعای خود را ثابت کنند