مشاوره حقوقی رایگان - ادعای خسارت خریدار ملک

با سلام
پدرم 40سال پیش بابت حق‌الزحمه زمینی را در روستا از بنیاد مسکن دریافت کرد و او روی زمین (سند) نگرفته بود، حدود ده سال پیش پدرم این زمین را به شخص ف فروخت
و او دور آن را دیوار کشی کرد، یک سال پیش فردی با کلاهبرداری رشوه روی کل این زمین سند گرفت ،و الان شخص ف از پدرم ادعای خسارت میکند
آیا طبق قانون ماباید به او خسارت بدهیم در حالی که در این ده سال زمین تحت تصرف شخص ف بوده است؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند بررسی اسناد ومدارک است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
با توجه به توضیحات شما جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است
ابتدا باید مشخص گردد که شخص ثالث به چه صورت و با چه ادعایی سند مالکیت اخذ کرده است

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام موضوع مورد سوال شما ابعاد زیادی برای بررسی داره تا بشه بهش پاسخ داد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر سند کلاهبردار را نتوانید باطل کنید بلی