مشاوره حقوقی رایگان - استکتاب

سلام بنده شاکی هستم و در پرونده ای سه مرتبه استکتاب شد و نتیجه به نفع بنده شد ‌سپس چهارمین استکتاب انجام دادند که به نفع بنده نبود، الان مستندات از متهم وجود دارد که اعلام کرده همه را متهم انجام داده است، آیا قاضی با این مستندات می‌تواند به نفع بنده رای بدهد؟ یا اعتراض به استکتاب چهارم بدهم ‌مستندات جدید متهم را استکتاب میکند؟چکارباید کنم لطفا راهنمایی نمایید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
حتما اعتراض خود را مطرح نمایید و دلایل و مستندات خود را ارائه نمایید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به نظریه اعتراض کنید. نتیجه نیازمند بررسی مدارک و مستندات پرونده دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید اعتراض نمایید
و مستندات خود را ارائه نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

استکتاب یعنی چی؟
در آیین دادرسی کیفری همچین کلمه ای وجود ندارد؟