مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع زوج

با سلام من و همسرم 13سال از ازدواجمون میگذره که یه دختر 10ساله هم دارم همسرم با یه خانم متاهل افغان رابطه داشته که خودش فیلم گرفته من تو گوشی شوهرم فیلم رو دیدم و برای خودم ارسال کردم الان تهدیدم می‌کنه که اگه بگی یا طلاق بخوای می‌کشمت من میتونم کاری کنم واسه حق و حقوق خودم و نهایتا طلاق بگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید
برای طلاق نیز می توانید دوستانه دا‌دخواست طلاق توافقی بدهید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

این اقدام همسر شما در اوضاع مهریه تغییری ایجاد نمی‌کند چرا که مهریه حق شماست و هر زمان قابلیت مطالبه دارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی حتما با این ادله شکایت کنید ضمن مجازات همسرتان مجوز طلاق شما نیز صادر خواهد شد با این اوصاف