مشاوره حقوقی رایگان - فرزند خواندگی

سلام وقت بخیر من و همسرم به دلیل اینکه بچه دار نمی شدیم به بهزیستی مراجعه کردیم آنها مارچوبه مشاور ارجال دادند مشاوره 7 ماه طول کشید وخود مشاور جلسه آخر تعیین کرد ما جلسه آخر نتونستیم شرکت کنیم از طرفی هم دادگاه مراجعه کردیم مراحل قانونی طی کردیم و مشکلی در خصوص فرزند خواندگی که دادگاه مارو فرستاد انجام دهیم نداشتیم رای برای ما صادر شد می توانیم سرپرستی قبول کنیم ولی این مشاور همچنان ما رو اذیت می کند و هی میگه بازهم باید مشاوره انجام دهید بهزیستی هم میگه باید نامه مشاوره بیارید الان من رای قطیت دادگاه دارم باز هم بهزیستی میگه مشاوره باید بری سوال من اینکه آیا با رای قطیت که دارم آیا مشاور می تواند رای منفی بهم بده و بازجلسات مشاوره منو زیاد کند. سپاس از پاسخ گویی شما

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع اطاله را به بهزیستی شهرستان، استان ودادگاه منعکس کنید.