مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه در بابت‌ چک‌ 300 میلیون

با سلام بند اقرار نامه از 2 نفر دارم که 300 میلیون مال من را برداند وچک شرکتی از 1 نفرشان دارم که خو ایشان مدیر عامل شرکت میباشند و شماره چک در اقرارنامه قید شد است الان 40 روز ااست از وعد چک‌ می گوزرد ولی چک را برگشت دادام‌وهزینه دادرسی‌ را ریخته ام حساب ولی چک ایشان 1 سال قبل از اینکه در وجه من بنویسد جلوی حساب را بسته‌ بود ایا‌ من‌به پولم میرسم خواهشا رهنمای بفرماید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما به استناد آن اقرارنامه وچک برگشتی طرح دعوایتان رابکنید واگر شرکت اموالی دارد اموالش راتوقیف تابه مزایده رود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه را مطرح نمایید

امکان شکوائیه کیفری صدور ‌چک بلامحل از حساب مسدود وجود خواهد داشت