مشاوره حقوقی رایگان - پزشک قانونی

سلام خسته نباشید.
طی تصادفی که شده بود بنده از ناحیه پای چپ تورم مایل مفصلی زانو و پارگی مینسک شده بود و همچنین کبودی قدام زانوی راست
در مراجعه دوم که برا دوماه بعدش بخاطر پای چپم زده بودن طی این مدت به پزشک مراجعه کردم و گفتم پای راستم همون کبودی دردش و سنگینی مفصل زانوم بیشتر شده و مفصلم التهام و قفل میکنه، دکتر پزشک قانونی نوشت ام آر آی و گزارش آم آر آی التهام (افیوژن) و پارگی مینسک درجه 2 است
بنده در تاریخ مراجعه دوم برگه ام آر آی ارائه دادم دکتر گفت نوشتم ولی برگه رسید دستم پای راستم ننوشته شده بود دوباره اعتراض زدم بازم نوشته نشده است
بنده ام آر دستم دارم تاریخشم قبل از مراجعه دوم است و همچنین کبودی قدام زانوی راست هم گواهی اول ذکر شده
این بار مجددا از دادگاه کمیسیون اقدام کنم حق بنده ادا میکنن؟!
ممنون

پاسخ ها :

امید رضائی تبریزی

امید رضائی تبریزی :

استان :

باسلام،وکیل داری یا خیر،توسط ایشون اقدام کن

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله به نظریه پزشکی قانونی با ارائه دلایل اعتراض کنید
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری