مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی شناسنامه متوفی

سلام وقت بخیر
شناسنامه پدرم که سال ها پیش فوت شده بود گم شده، طلاق گرفتم میخوام مستمری پدرم رو بگیرم ولی چون اصل شناسنامه رو ندارم درخواست ثبت نمیشه. رفتم ثبت احوال ولی میگن استعلام شناسنامه رو بدون نامه نمیدن، بیمه تامین اجتماعی هم میگه نیازی به نامه نیست و ما نامه ای نمیدهیم...
چجوری میتونم شناسنامه پدرمو بگیرم؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از بیمه مصرانه تقاضای استعلام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق تامین اجتماعی موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به تأمین اجتماعی مراجعه کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با آگهی در روزنامه و سپس مراجعه به ثبت احوال ضمنا وقتی کسی فوت می‌کنه و گواهی فوت داره و تمام مشخصات در سیستم ثبت احوال هست تامین اجتماعی باید از ثبت احوال استعلام بگیرد شما فورا یک اظهارنامه رسمی مبنی بر استعلام به تامین اجتماعی ارسال کن اگر انجام نداد از تامین اجتماعی به دادگان شکایت کنید