مشاوره حقوقی رایگان - وضعیت خدمت سربازی بعد از انصراف از دانشگاه افسری

سلام وقت بخیر
من متولد 83/05/25 هستم در تاریخ اول مرداد 1402 وارد دانشگاه افسری شدم و حالا قصد انصراف دارم حالا میخوام بدونم مشمول سربازی هستم و باید برم سربازی؟؟ یا میتونم توی ترم دوم دانشگاه آزاد بدون کنکور شرکت کنم و بعدش برم سربازی؟
و سوال دیگه اینکه سه ماه خدمتم توی ارتش کسری خدمت محسوب میشه یا خیر؛ متشکرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق نظام وظیفه می توانید موضوع را پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید بری سربازی
ممکنه البته اگر جرایم دانشکده افسری را پرداخت کنی